Vežbači o nama

Zadovoljni vežbači i vežbačice naš su osnovni cilj. Svako naše ulaganje u edukaciju, pilates opremu, prostor u kojem vežbamo namenjen je njima. Zato su nam rezulati, osmeh, lepa reč naših članova najveća nagrada.

branka-600-400

Branka Rakić
dr. molekularne bilogije, naučnica

Branka Rakić 
dr. molekularne bilogije, naučnica

“U The House studiju sam našla partnera za svaki cilj i fazu u svom životu. Krenula sam kao devojka sa bolovima u leđima i željom za boljom figurom. Kasnije sam išla kao trdunica, vratila se u formu nakon porođaja carskim rezom. Sada se vraćam u formu nakon drugog porođaja i poboljšavam snižen bazalni metabolizam (i opste zdravlje) uzrokovan Hashimoto oboljenjem. Samo postavim cilj i prepustim se iskusnom i izuzetno šarmantnom timu i oni znaju koji je najbolji put. Nemoguće im je odoleti!”

Dalibor Lekin 600 x 400

Dalibor Lekin
33 godine, CAD dizajner

Dalibor Lekin
33 godine, CAD dizajner

“Pre šest godina imao sam sportsku povredu leđa prilikom koje mi je pukao diskus između pršljenova u donjem delu kičme. To je povreda koja ne prolazi i rečeno mi je da ću posledice osećati čitavog života. Na svu sreću, ubrzo nakon povrede, otkrio sam STOTT pilates.

2015. godine preselio sam se iz Subotice u Novi Sad i odmah sam postao član studija The House. Godinama znam za njega i konačno sam bio u prilici da tu i vežbam.

Pre nego što sam došao u The House bolovi, ležanje u krevetu i tablete protiv bolova bili su moja svakodnevica. Međutim, za svega nekoliko nedelja vežbanja tablete su postale suvišne, pokretljivost veća, mišići jači. Na proleće 2016. bio sam osposobljen za  “athletic conditioning” program koji je osmišljen za nas momke  i znatno je dinamičniji i teži od klasičnog pilatesa. Preko leta sam svakodnevno vozio bajs, čak sam uspeo da odigram i po koji basket, što nisam mogao godinama.

Mislim da će vam svako ko je ikada došao ovde reći istu stvar – pozitivni, nasmejani i prvenstveno stručni treneri/terapeuti/instruktori. Svako od njih odlično poznaje svoj posao i fokusiran je na naš napredak. Najbolji rezultati se, naravno, postižu na individualnim treninzima, ali svaki program može itekako biti od pomoći.

Sasvim sam siguran da ću ovde vežbati i dalje. Hajde sad svi polako u House… Brzo! ☺“

The House - Drugi o nama

Mirjana Isak

42 godine, vlasnica italijanskog butika


Mirjana Isak

42 godine, vlasnica italijanskog butika


“Pilates vežbam više od 5 godina i moram reći da je to jedini sport u kojem sam se toliko dugo zadržala. Razlog je prost – zaljubila sam se u njega. Naravno da bih želela da istaknem da mi je STOTT Pilates preoblikovao telo, a još je važnije to što sam, od kada vežbam, zaboravila šta znači bol u leđima.
Mogu da uradim špagu i mnogo drugih zahtevnih vežbi, zbog čega se osećam jako ponosno i sigurno u sebe.
Imam utisak da je za mene vreme stalo od kada vežbam pilates.“

Sanja Kostovski 600 x 400

Sanja Kostovski
43 godine

Sanja Kostovski
43 godine

“U Studio The House ušetala sam pre dve godine bez mnogo predznanja o Stott pilatesu i bez velikih očekivanja. Došla sam sa željom da se rekreiram i pokrenem, a dobila sam mnogo više od onoga što sam mogla da zamislim. Posvećene instruktore, rezultate koji su brzo postali vidljivi i kada je u pitanju izgled i kada je reč o zdravlju moga tela. U studiju The House idem na individualne treninge i za cenu koju plaćam zaista dobijam maksimum. U studio ulazim i izlazim sa osmehom. Stott pilates postala je i ostaće moja rutina.“

Biljana Kovacevic 600 x 400

Biljana Kovačević

dipl. pravnica

Biljana Kovačević

dipl. pravnica

“U “The House” vežbam zato što je to kuća u kojoj vas domaćini dočekaju sa osmehom i istim elanom 1501. dana, baš kao i prvog… zato što svoj posao rade predano, strućno, sa puno pažnje i ljubavi… Zato što kuća “The House” nema alternativu.”

Dragan-Tešanov-600-x-400

Dragan Tešanov

37 godina

Dragan Tešanov

37 godina

“Posle višegodišnjeg bavljenja sportom i plesom zbog zdravstvenih problema – ubrzanim radom štitaste žlezde, bio sam prinuđen da prestanem da treniram. Bila mi je dozvoljena samo lagana šetnja, a svaki i najmanji fizički napor zabranjen. Posle četvorogodišnje pauze, po preporuci jednog fiziotarapeuta počeo sam da se raspitujem za pilates.
Informacije o studiju The House pronašao sam na internetu i nakon razgovora i kratkog upoznavanja sa ljubaznim osobljem rešio sam da probam sa vežabanjem.
Uz njihovu stručnu i profesionalnu pomoć kao i strpljenje koje posvećuju svakom vežbaču za kratko vreme uspeo sam da povratim pokretljivost i fleksibilnost.
Napredak se oseća kako u fizičkom tako i mentalnom smislu.
 Moram da spomenem dobru i pozitivnu energiju koja se oseti u studiju, kako između vežbača i instrukstora, tako i između samih polaznika.“