The House treninzi

The House treninzi

Jozef Pilates:

“Ako je tvoja kičma nefleksibilna u tridesetoj godini, ti si star, ako je pokretljiva sa 60, ti si mlad!“

Stott pilates treninzi u studiju The House učiniće vas mladima! Treninzi u našem studiju se izvode na svim postojećim pilates spravama ili na strunjačama (sa ili bez korišćenja pilates rekvizita).

Vežbanje na pilates spravama

Ne morate da maštate o tome da imate negovano, oblikavono i zdravo telo. To je potpuno ostvarivo ukoliko vežbanje na STOTT pilates spravama postane vaš izbor!

Na pilates spravama možete vežbati individualno, u paru ili u malim grupama (od tri do pet osoba) uz stalni nadzor stručnih instruktorki i instruktora. Postojeće STOTT PILATES® sprave su Reformer, Cadillac, Stability chair, Ladder barrel, Spring wall.

Trening na njima prilagođen je formi, zdravstvenom stanju, potrebema i ciljevima svakog od vas.

Vežbanje na STOTT pilates spravama predstavlja najcelovitiji i najefikasniji trening današnjice!

Individualni trening

Trening koji je u službi vaših potreba, ciljeva i želja. On će vas naučiti kako da kontrolišete svoje telo, a ne da ono gospodari vama.

Na individualnim treninzima moguće je, na najbolji način, iskusiti sve mogućnosti koje STOTT pilates sprave nude. Takav trening je najefikasniji zato što je instruktor sve vreme vežbanja posvećen samo vama. U uvodnom času instruktor se upozanje sa vašim zdravstvenim stanjem, formom, fizičkim sposobnostima, slabijim grupama mišića i ciljevima koje želite da postignete. Vežbanje obuhvata sve pilates sprave, a akcenat se stavlja na one koje su za vaše potrebe najvažnije.

Na ovom treningu čuda su zaista moguća! Vaše telo biće potpuno preoblikovano, a zdravstveno stanje znatno popravljeno.

individualmi

Duo trening

Ukoliko većinu stvari volite da radite u društvu, a ipak želite privatnost tokom vežbanja i trening prilagođen vašim sposobnostima i potrebama, Duo trening je pravi izbor.

Trening je gotovo jednako efikasan kao i individualni. Instruktori i u ovom slučaju veoma dobro poznaju potrebe i ciljeve oba člana grupe, pa su vežbe kreirane za vas. Trening podrazumeva mogućnost vežbanja na svim pilates spravama. Svaki naredni trening je drugačiji, pažljivo osmišljen i zanimljiv.
Rezultati vrlo brzo postaju vidljivi!

duo-trening

Mini grupe

Trening u malim grupama je zaniljimljiv, dinamičan, kreativan i bez sumnje izuzetno efiikasan!

Na pilates spravama u studiju The House moguće je vežbati i u malim grupama, od tri do pet osoba. Broj pilates sprava u našem studiju omogućava svim članovima grupe istovremeno vežbanje. Najveći broj vežbi u toku treninga izvodi se na reformerima, a po potebi se kombinuju i ostale pilates sprave. Rad u mini grupama i dalje je intimniji i posvećeniji svakom pojednicu u odnosu na kolektivne treninge. Kombinacija sprava i rekvizita čini vežbanje kreativnim i dinamičnim, a rad i dalje može ispoštovati potrebe svakog člana grupe.

The House - pilates trening na spravma - mini grupa

Vežbanje na strunjači

Da li je vežbanje vaš izbor zato što želite da preoblikujete figuru, popravite držanje ili npr. želite da smanjite bolove u leđima? Možda vežbate samo da biste se osećali dobro? Između navedenih stvari ne bi trebalo da birate. Neka sve navedeno bude vaš prioritet!

Sudio The House razvio je veliki broj treninga na strunjači pomoću kojih možete peoblikovati svoje telo i popraviti zdravstveno stanje. Prioritet nam je bezbedno vežbanje uz nadzor stručnih instruktorki i instruktora. Kolektivni treninzi u studiju The House potpuno su prilagođeni potrebama savremenog života.

Osnovni metod je Stott pilates, kao najučinkovitiji trening današnjice. Osluškujući vaše potrebe studio The House razvio je posebne programe za trudnice, decu, muškarce, pacijente na rehabilitaciji, osobe sa viškom kilograma i one koji vole ples.

Svaki naš program baziran je na principima pametnog vežbanja.

Rezulatati su zdravo telo i dobar izgled!

Stott pilates

Stott pilates garantuje zdravo telo i lepu figuru!

Grupni STOTT PILATES trening izvodi se na strunjači sa ili bez pilates rekvizita. U studiju THE HOUSE koristićete sve postojeće STOTT rekvizite (FItness Circle, Toning Balls, Roller, Flex-Band, Soft Ball, Pilates Ball), ali i TRX, BOSU, Kettlebell, Rotacione diskove, Mini tramboline.

Zbog postojanja velikog broja vežbi, trening je izuzetno zanimljiv, dinamičan i drugačiji!Stott metod jača i površinske i dubinske, najčešće zapostavljene, mišiće i to je ono što ga izdvaja od većine fitnes programa. STOTT insistira na pravilnom i bezbednom vežbanju. Kombinuje vežbe snage i fleksibilnosti.

Instruktori prate napredak grupe, pa se u skladu sa tim vežbe izvode u svojim jednostavnijim ili komplekisnijim modifikacijama. Samim tim takav trening je pogodan i za osobe starije životne dobi i za one koji imaju zavidan stepen kondicije.

STOTT PILATES izazava mišiće na drugačije načine, pa su rezultati brzo vidljivi!

stott pilates

Rehab pilates

Jozef Pilates:
“Zdravi smo onoliko koliko je zdrava naša kičma”

Ukoliko imate problem sa bolom u leđima, predelu vrata i zglobovima ili se oporavljate od povrede, Rehab pilates mora postati deo vaše svakodnevice!

STOTT metoda je razvila vežbe koje su namanjene ljudima sa zdravstvenim problemima. Efikasan je za smanjenje ili potpuno uklanjanje bola, povećanje fleksibilnosti i pokretljivosti tela, vraćanje radne sposobnosti.
REHAB PILATES vode instruktorke i instruktori koji su stručni za rad sa pacijentima na rehabilaticiji. Samim tim, vežbanje je pod stalnim nadzorom profesionalaca i napredak je potpuno izvestan. STOTT metoda se pokazala kao veoma uspešna kod osoba sa sledećim dijagnozama: Skolioza, Discus hernia, Spondilitis, Osteoporoza, Reumatoidni arthritis, Dijabetes, Astma i respiratorni problemi, Post-rehabilitacija nakon operacija raka dojke, Povrede ramena, Povrede kuka, Povrede kolena.

rehab

ACT

(athletic conditioning training)

ACT – Specijalan program namenjen muškarcima. Ukoliko niste pristalica teretane, nemate naviku da kod kuće radite sklekove ili odlazite na trčanje, ACT je pravi izbor!

ACT je kvalitetan i zahtevan trening koji obuhvata vežbe za sve mišićne grupe. Trenining kombinuje većinu postojećih STOTT PILATES rekvizita što pojačava dinamiku i složenost treninga. ACT obuhvata kardio vežbe koje će poboljšati vašu snagu, pokretljivost, fleksibilnost I funkcionalnost tela.
Studio THE HOUSE razbija predrasude! Moguće je dobiti mišićnu masu, srediti figuru bez vežbanja na spravama u teretani.

act

Pilates za trudnice

Trudnoća jeste drugo stanje, ali nije bolest! Ukoliko je reč o zdravoj trudnoći, nomojte se odricati vežbanja. Pilates za trudnice prilagođen je upravo vašem stanju i potrebama.

U studiju THE HOUSE dva puta nedeljno organizujemo prenatalni trening koji je specijalizovan za prvo, drugo ili treće tromesečje trudnoće. Pilates vežbe utiču na pravilno disanje, jačanje mišića duž kičme, karlice i stomaka, pa je takav trening idealna priprema za porođaj. Uz PILATES za TRUDNICE drugo stanje se lakše podnosi, smanjuje se bol u leđima, poboljšava se cirkulacija, smanjuju otoci i utiče se na bolje držanje tela.
Ukoliko se prepustite sertfikovanim instruktorkama i instruktorima, koji su obučeni da vode prenatal trening, oporavak posle porođaj i vraćanje vitke figure, biće neuporedivo brži.

trudnice

Pilates za decu

Ukoliko nemate ideju na koji sport da usmerite dete, pilates za decu je pravi izbor. Najvažnije je, da pre odabira određenog sporta, vaša deca nauče osnovne principe pravilnog vežbanja.

U studiju THE HOUSE deca će zavoleti sport i dobiće osnovu koju će kasnije lako nadograditi.
Pilates za decu popravlja koordinaciju, razvija motoričke sposobnosti, rešava probleme lošeg držanja i krive kičme. Trening je zamišljen kao vežbanje kroz igru, pa se deca raduju svakom narednom terminu. Namenjen je deci uzrasta od pet do deset godina.

Osnove STOTT PILATES metode prilagođene su deci, pa oni u najranijem uzrastu usvajaju pravilno disanje i zauzimanje pravilnog položaja kičme i karlice tokom vežbanja. The House dečji treninzi su zabavni, korisni, jedinstveni!

deca

Weight loss

Rešavanje suvišnih kilograma jedan je od glavnih motiva za vežbanje. Najvažnije je odabrati specijalizovan trening za to. Ukoliko izaberete Weight loss program željenu kilažu postićićete veoma brzo.

Weight loss u Studiju The House zasnovan je na principima STOTT PILATESA. Dakle, taj program kombinuje vežbe i kardio trening koji su neophodni za topljenje masnih naslaga, ali i pravilno disanje i bezbedan položaj kičme i karlice, na kojima insistira STOTT metoda. Sve zajedno omogućava bezbedno vežbanje, kontinuirano i efikasno redukovanje telesne mase.
Vitka figura je dostižna!

The House - Pilates vežbe na strunjači - Weight loss trening

Dance

Za oslobađanje od stresa pored pravilnog disanja na kojem se zasnivaju sve STOTT PILATES vežbe, idealna je i terapija plesom!

Zaplešite u studiju The House! Današnji brz tempo života traži dodatnu relaksaciju i opuštanje. Osluškujemo vaše potrebe pa smo u skladu sa njima organizovali i Dance program u našem studiju, koji će vas rasteretiti, zagrejati, opustiti i osoboditi od stresa. Uz kombinaciju sa našim postojećim STOTT PILATES programima, Dance će vas dodatno oraspoložiti, zabaviti, ali i ubrzati postizanje željene kilaže.