Milan Katić

“Sport me je izabrao, ja sam mu se priklonio i zahvalno poklonio. Od kada vodim svestan zivot , trudim se da svoju misiju obavljam najbolje sto umem. The House vidim kao kuću u kojoj mi šest radnih sati prođe kao od šale. Izmedju tog posla i energije, strasti i emocije stavio bih jedan veliki znak jednakosti.“

Milan Katić

Punih dvanaest godina Milan je proveo na odbojkaškom terenu. Tri godine bio je stipendista i profesionalno se bavio odbojkom. Nakon toka odlučio je da proširi svoje sportsko usmerenje i odlučuje da postane personalni trener. Radio je u velikim fitnes centrima u Novom Sadu, a na njegov rad veliki uticaj je imala Ksenija Horvat ( fitnes instruktorka i predstavnica fitnes opreme u Skandinaviji ) koja ga uvodi u svet dance-step aerobika. Uporedo sa tim Milan studira na Fakultetu za sport i fizicko vaspitanje gde ujedno i sarađuje sa iskusnim profesorima na projektima koji su namenjeni rekreativcima. Studije je uspešno završio, a trenutno piše master rad. Veliki deo svoje karijere posvetio je i radu sa decom, a posebno je ponasan na iskustvo koje je stekao volontirajući sa decom sa Daunovim sindromom i autizmom. Njegovo iskustvo dovelo ga je u studio The House gde upoznaje STOTT pilates metodu, koja postaje njegovo sadašnje interesovanje.

STOTT PILATES® EDUKACIJA I RADIONICE

  • 2015. U studiju The House obučen za rad na svim postojećim pilates spravama (MATWORK, REFORMER, CADILLAC, CHAIR & BARRELS)

Milan je otac dečaka Mihaila.

Instruktori